Home : Laatste nieuws Job Solutions vernieuwt en vernieuwend! Nieuws over re-integratie, Arbo Solutions, processen rondom ziekteverzuim, sponsorsch

0 1 2 3
home

Laatste nieuws

Job Solutions vernieuwt en vernieuwend!

Nieuws over re-integratie, Arbo Solutions, processen rondom ziekteverzuim, sponsorschap van Polonus en het keurmerk Blik op Werk is te lezen in onze nieuwsbrief.Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je via email op de hoogte worden gehouden van nieuwe ontwikkelingen en diensten binnen Job Solutions? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Wij versturen regelmatig een nieuwsbrief met nuttige informatie over de laatste ontwikkelingen. Inschrijven nieuwsbrief.

Postadres

Job Solutions B.V. (postadres)
Postbus 2188
5202 CD 's-Hertogenbosch

T: 088 20 50 100

E: info@job-solutions.nl


Re-integratie voor uw cliënten
Arbo en verzuim voor uw medewerkers
Administratie en payroll voor uw bedrijf

Ervaar de waarde van Job Solutions

Met onze diversiteit aan achtergronden en specialismen bepalen wij samen met u het succes van verzuimmangement, re-integratietraject, 1e en 2e Spoortraject of bekijken wij met u de mogelijkheden om de terugkeer naar – ander - werk te versnellen en te vergemakkelijken, zoals outplacement.

Wij zijn een full-service verzuimmanagement en re-integratiebedrijf met een bijzonder expertisegebied: de kleurrijke medewerker. Onze kracht bestaat uit betrokken en daadkrachtige Re-integratie Adviseurs die met jarenlange ervaring en kennis van multiculturele problematieken in staat zijn de niet altijd gemakkelijke trajecten tot een goed einde te brengen.

Job Solutions biedt een compleet pakket van verschillende diensten aan: van verzuimmanagement, schadelastbeheersing tot en met re-integratie en bemiddeling. Onze vestiging in Tilburg beschikt over een eigen productieafdeling: het Arbocentrum en er is de mogelijkheid administratieve werk(ervaring)plekken in te kopen.

Binnen Job Solutions zijn gecertificeerde Jobcoaches werkzaam.  

Job Solutions maakt, indien nodig, gebruik van freelance professionals voor diverse disciplines.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees verder in de door u gewenste doelgroep en laat u overtuigen!

Job Solutions draagt diverse kwaliteit keurmerken zoals Blik op Werk.

ga naar ons twitter account ga naar ons facebook account ga naar ons linkedin account
Onze Klanten
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test